A forró nyári napokon mindenki megpróbál a lehető leglengébb ruhákba öltözni. Természetesen a stílus is nagyon fontos, ezért a női ruhatárból az ujjatlan felső nem hiányozhat. Ez ugyanis rendkívül praktikus viselet, ráadásul a rekkenő hőségben kifejezetten kellemes. Szabadon hagyja a karokat, így a bőr jobban lélegzik és az izzadságfoltok sem olyan evidensek rajta, mint az ujjakkal rendelkező darabokon.

Nagyon sok fazonban elérhető, így még modellalkattal sem kell rendelkezni a viseléséhez. Az ujjatlan felső lehet dekoltált, zárt nyakú, bővebb derekú vagy testre simuló. Igen gazdag a paletta, ezért bárki választhat az ízlésének és testalkatának megfelelőt. Kiváló szoknyához, nadrághoz, de dzseki, kardigán alatt is nagyon jól fest.

Az ujjatlan felső lehet fehér, fekete vagy pompázhat a nyár legdivatosabb színeiben egyaránt. Kapható elegáns és sportosabb változatban, ezért érdemes többet is tartani a gardróbban belőle. A miniboxshop.hu webáruházban gyönyörű, nőies darabok kapnak helyet, amelyek mindenkinek jól állnak.