Konyha és Séf

Konyhánk a kreatív konyha remekeit eredeti alapanyagokból a legmagasabb minőségben készíti el. Hetente szerezzük be a nagyvilágból a különleges ízvilágú sonkákat, sajtokat, a különleges erdei gombákat, halakat és rákokat. Kreatív és fúziós konyhaművészet Európa-szerte elismert mestere tradicionális receptúrák alapján, kreativitását hozzáadva házilag készíti egyedi tésztáinkat.

A fúziós konyhairányzat manapság a legújabb stílus, amelyet magas szinten kizárólag a nagy tudású, különlegesen kreatív és nagy nemzetközi tapasztalattal rendelkező szakemberek tudnak követni. Az egyedi összetételű és ízvilágú fúziós kreációkat séfünk álmodja meg és fejleszti ki, ötvözve a különféle nemzeti  konyhairányzatok ízvilágát és módszereit.

Ételeink eredetisége számunkra nagyon fontos. Séfünk ételcsodái jól megkülönböztethetőek és lenyűgözőek mind külcsínben, mind pedig belbecsben. Saját kezűleg töltött tésztaremekei és desszertjei, havonta megalkotott egyedi fúziós ajánlatai, megálmodott ízeinek gazdagsága és harmóniája országszerte ismertek az ínyencek körében. Vlad a tradícionális ételek mellett saját alkotású receptek sorával örvendezteti meg vendégeinket.
Aki megkóstolta Vlad főztjét, az utána már ragaszkodik hozzá, és visszatér hozzánk.