Ki ne szeretné a menő kártyajátékokat? Még James Bond is használta kártyajátékos képességeit, hogy megmutassa magát. A Körvonal is éppen olyan játék, amit még az említett karakter is szívesen kipróbálna. Ki gondolta volna, hogy egy olyan egyszerű játék, mint ez, képes feldobni az estét a barátokkal?

A kártyajátékok persze nemcsak arról szólnak, hogy „menőnek” tűnj. Arról is szólnak, hogy megtörjük a jeget, jól érezzük magunkat és valami újat tanuljunk. A legtöbben nem gondolkodnak rajta túl sokat, de a kártyajátékoknak rengeteg előnyük van. Nem mondanánk, hogy kevesebb képességet igényel, mint mások, de ha olyat keres, amit ülve és korlátozott fizikai követelmények mellett játszhat, ez nagyszerű választás.

Vannak, akik nehezen kommunikálnak másokkal, ez pedig hatékony módja annak, hogy megtörjük a jeget ott, ahol a kommunikáció egyébként kissé feszült. A félénk és esetlen embereknek a Körvonal előnyös lehet, hiszen kérdésekre és feleletekre alapszik, ami azt eredményezi, hogy mindenki megnyíljon a másik előtt.