Felismert tény, hogy a felokosított modern háztartási eszközök produktívabbá teszik az életünket. Egy precízen megtervezett okos kapcsoló képes mérni a háztartásunkban fellelhető összes fényforrás energiafelhasználását, ezáltal nem csupán a kényelmünket, illetve a személyes igényeinket szolgálja ki, de a pénztárcánknak is nagymértékben kedvez.

A lengyel Fibaro megalkotta az intelligens Walli Switch terméket, ami olyan kifinomult és okos kapcsoló, ami a világítástechnikai eszközök körében forradalmi újítást képvisel. Különleges és sokoldalúan alkalmazható, továbbá pontos képet ad a fogyasztási szokásainkról.

A Walli Dimmer a Z-Wave hálózat révén hozza működésbe az otthonunk izzóit és tűpontosan méri azok teljesítményét. Szintén a Fibaro terméke a Roller Shutter 3 okos kapcsoló, ami a redőnyök és a kapuk működését is képes koordinálni. Ezekhez a kapcsolókhoz 10 darabos kiszerelésben is hozzáférhetünk, így megoldható, hogy az otthonunk maximálisan ki legyen szolgálva a világítástechnika vonatkozásában.