Manapság számos fogászati eljárás igényel műtéti beavatkozást. A gyökércsúcs eltávolítás a szájsebészet Budapest páciensei részéről gyakran igényelt fajtája. Jellemzője, hogy a fogat nem teljesen, hanem csak részben húzzák ki. Ezzel a módszerrel a fognak és a gyökérnek csak az érintett része távolítható el, az egészséges rész pedig megőrizhető.

Másik gyakori eljárás a gyökércsúcson lévő ciszta eltávolítása. Ez egy sebészeti műtét a fog csúcsának eltávolítására. Ha nem sikerül megmenteni a fogat és radikális intézkedéshez kell folyamodni, a szájsebészet Budapesten fájdalommentes lehetőségeket kínál erre. A Smile Expert klinika a legmodernebb berendezésekkel van felszerelve.

Képzett fogorvosaink gyorsan és fájdalommentesen megszabadítják a betegeket a meglévő problémától, a maximális kényelem feltételeivel. Az ár pedig, amit a szájsebészet Budapesten kínál, megfizethető és a beavatkozás összetettségétől függ. Az időben történő fogorvosi látogatás lehetővé teszi, hogy a jövőben elkerülje a drágább és súlyosabb eljárások alkalmazását.