A motoros körökben kifogástalan hírnévvel bíró japán DriftFreak leányvállalata, a Yotsuba Moto modelljei egyedülállóak a maguk nemében, hiszen speciális fejlesztésüknek köszönhetően, a legifjabb generáció képviselői is biztonságos körülmények között sajátíthatják el a motorozás alapjait a segítségükkel. Az elektromos gyerek motor esetében a biztonság valóban kulcsfontosságú szempont.

Ennek a Yotsuba Moto modelljei rendre meg is felelnek. A Yotsuba MEOW elektromos gyerek motor könnyű súllyal rendelkezik, így nem okoz gondot a magabiztos irányítása. A modern és rendkívül vagány elektromos motor végsebessége kulccsal szabályozható. A biztonságos motorozást a modellek speciális dőlésszögérzékelője szintén támogatja.

Az elektromos gyerek motor révén, a környezetvédelemről is sokat tanulnak a legkisebbek, amellett, hogy elsajátíthatják a biztonságos és szabályszerű közlekedés alapjait. Ezek a zöld járgányok ugyanis nem bocsátanak ki káros anyagokat és mivel csendesek, a zajszintet sem fokozzák.