A villany- és fűtésszámla lenullázásának módja tipikusan az a téma, ami mindannyiunkat egyaránt érdekel. A szóban forgó rendkívüli lehetőség a napelemes rendszerek kialakításával válik kézzel fogható válósággá. Mégis, mennyibe kerül mindez? Ha a napelem ár kerül terítékre, fontos tisztában lennünk azzal, hogy mindenkire ráillő egyenárak nincsenek. Miért?

Nos, a válasz egyszerű: mivel nincs két teljesen egyforma energiaigényű háztartás, a megrendelői igények sokrétűségéről már nem is beszélve, a napelem árával kapcsolatosan a helyszíni szemle nélkül csak nagyságrendben beszélhetünk. A szóban forgó személyes találkozó során azonban mindenre fény derül, így a napelem ár is tisztázódik.

A kivitelezést végző csapat a helyszínre látogatva felméri a munkaterület paramétereit, a panelek helyéül szolgáló tetőszerkezet sajátosságait (tájolását, dőlésszögét), meghallgatja a megrendelő személyes igényeit, kérését. Az elkészített árajánlat természetesen tételes, illetve kötelezettségektől és költségektől mentes. Fontos tudni, hogy befektetett összeg idővel megtérül.