A beton régóta alkalmazott építőanyag, amivel könnyen és gyorsan lehet dolgozni. Nemcsak a falak, alapok, födémek, lépcsők, de padlózat kiképzésére is megfelel. Viszont a szivacsos, vagyis pórusos szerkezete miatt, idővel porlik a felső része és a nedvességet is átengedi. A burkolása tehát több szempontból mérvadó, amihez a lapszintező eszközök bevetése szükségeltetik.

A konyha, előszoba, fürdő, terasz akkor fest igazán jól, ha esztétikus csempék kapnak rajta helyet. Ezek a vizes környezetet remekül viselik, stílusosak és egyszerűen tisztíthatóak. A lapszintező rendszerekre azért van szükség a lerakás során, hogy a gyakran kialakuló fogazott felszín megelőzhető legyen, ami a ragasztó száradása során létrejött anyagmozgás miatt fellépő mellékhatás.

Az ékes, csavaros és újrafelhasználható lapszintező megoldásokkal egyszerűen kiküszöbölhető ez az általános hiba. A TLS saját fejlesztésű és gyártású termékeivel minden szakember meg lesz elégedve. Itt az ideje mielőbb letesztelni a gyakorlatban!