A szervezet legalapvetőbb tápanyagainak egyike a fehérje, amit érdemes néha pótolni. A testsúly csökkentéséhez is fontos anyag ez, hiszen a jóllakottság érzését adja a fehérjepor. Fogyasztásának hatása a fogyás, de úgy, hogy közben az izom megmarad. Minden esetben érdemes figyelni a fehérjepor helyes használatára. Tehát fogyókúra idején érdemes ehhez az étrend-kiegészítőhöz fordulni. Természetesen, táplálékkal is bevihető a protein, a legjobb forrása a szárnyasok, marha-, halhús, a tojás és a túró. Azonban a fehérjepor fogyasztásával szálkás izmok is kialakulnak.

A mostani fehérjék selymes, lágy és extra finom ízzel csábítanak. Desszertként is megállják a helyüket, hiszen attól, hogy valaki fogyókúrázik vagy izmot épít, még megkívánhat egy kis finomságot. Számtalan ízesítésben kapható fehérjepor, csokoládés, vaníliás, kekszes, kókuszos változatban, aminek köszönhetően bárki könnyen megtalálja a szája ízének leginkább megfelelőt.

A pazar ízek mellett, a fogyasztásukkal úgy érhető el izomgyarapodás, hogy közben a fogyás sem áll meg. Általában, a súlyvesztés során mindenhonnan veszítünk anyagot, éppen úgy a zsírból, mint az izomból. Pedig az a legjobb, ha az izomnak az utolsó rostocskáját is meg tudjuk őrizni. Nos, éppen ebben nyújtanak segítséget a fehérje táplálékkiegészítők. Ennek támogatásával úgy lehet fogyni, hogy közben az izmok nem esnek össze. Sportolóknak azért jelent jó választást a fehérjepor, főleg az, amelyikben van BCAA is, mert az nagyban elősegíti a kemény edzés utáni regenerációt.

Tehát röviden és tömören, a fehérjepor megkönnyíti a fogyást, a munkát, de egyben nagyon finom is. Ha Ön is szeretne néhány kilót leadni a testsúlyából, célszerű kipróbálnia az intenset.hu weboldalon található 12 hetes edzéstervet és diétát, ami ingyenesen érhető el. Egyszerűen csak fel kell iratkoznia és e-mail-ben máris küldi a szakember az edzéstervet, a fogyókúrás étrendet. Ezzel a kipróbált metódussal biztosan sikerre lehet vinni a fogyókúrát, ezért érdemes adni neki egy esélyt.