A könnyűfém felniknek jobb a fékezési és a gyorsulási indexe, mint az acélból kialakított daraboknak. Az alu-felni.eu webáruházban számos típus áll ezekből a termékekből az érdeklődők rendelkezésére, többek között megtalálható itt a Honda Civic alufelni is, igen sokféle kivitelezésben. A választás megkönnyítése érdekében, az egyes modellek fényképe mellett, az adott példány pontos technikai paraméterei is fel vannak tüntetve, mint amilyen az átmérő, az osztókör és a furatszám, a szélesség, a szín és a Honda Civic alufelni pontos ET száma.

2001 és 2016 között gyártott gépkocsik eltérőek kerékméret tekintetében is, épp ezért, a könnyebb tájékozódás céljából, az évjáratokkal kompatibilis felnik külön-külön is megkereshetőek. A szett, a 4 felni mellett, tartalmazza még a fontosabb kiegészítőket, mint amilyenek a króm szelepek, a logóval ellátott kupakok és szükség esetén a központosító gyűrűk is. A megrendelt Honda Civic alufelni készlet nem tartalmazza viszont a rögzítéshez szükséges csavarokat és anyákat.

A Honda Jazz alufelni kínálata is folyamatosan frissül

A hagyományos acélfelnik korszerű változatai a kevesebb fogyasztást és emellett erőteljesebb gyorsulást szavatoló könnyűfém alapanyagú darabok. Gyakorlatilag mindegyik, hazánkban futó gépjárműre található kompatibilis modell a jól felszerelt webáruházban, így a Honda Jazz alufelni típusai szintén fellelhetőek és beszerezhetőek ezen a webhelyen. A kínálat igen széles, úgy szín, mint kialakítás tekintetében, továbbá folyamatosan frissül, újabbnál-újabb darabok kerülnek a termékajánlóba.

A Honda Jazz alufelni szettben érkezik, mivel 4 kerékről van szó, természetesen 4 darabos a készlet, ami tartalmazza 4-4 példányban a króm szelepeket, a kupakokat logóval együtt, valamint igény szerint a központosító gyűrűket is. A rögzítéshez használandó kellékeket, mint amilyenek az anyák és a csavarok külön kell beszerezni, de a meglévő régiek is újra felhasználhatóak. A Honda Jazz alufelni pontos paraméterei fel vannak tüntetve az oldalon, a választás megkönnyítése érdekében.