Az immunrendszer támogatása kiemelten fontos minden évszakban. Ez könnyedén orvosolható a Supradyn drazse révén. A termék kisgyermekeknek készített kivitelben is elérhető. Általános vitaminhiány megelőzésére vagy a már kialakult vírusos betegség gyorsabb megszüntetésére ajánlott a fogyasztása. Rendkívül magas a vitamin, az ásványi anyag, valamint a nyomelem tartalma.

Vízben és zsírban oldódó vitaminokat egyaránt tartalmaz. Hatóanyag koncentrációja az ajánlott NRV alapján kerül meghatározásra. Ezek a vitaminok nélkülözhetetlenek a csontok és az érrendszer megfelelő állapotának a fenntartásához, az idegrendszer egészséges működéséhez és a gyors sebgyógyuláshoz.

A benne található ásványi anyagoknak és nyomelemeknek is hasonlóan fontos szerepük van. Folyamatos felszívódásának köszönhetően kiemelkedően hatékony. Átgondolt összetételének következtében, a túladagolás veszélye nem merülhet fel. A Supradyn drazse vény nélkül kapható termék, de a szedése előtt érdemes a kezelőorvossal is beszélni.