Ha gasztro ruházatot keres, akkor nálunk a helye! Cégünk kiváló minőségű fehér és színes kabátokat, kötényeket, séfsapkákat, ingeket forgalmaz a vendéglátó-ipari egységeknek. Számos pincér kötény közül könnyedén ki tudja választani a megfelelőt és ha kell, még rá is tudja hímeztetni a cége logóját a segítségünkkel.

Magas színvonalú technológiával és tartós hímző gépekkel dolgozunk, így a kiválasztott pincér kötény sokáig szép és tartós tud maradni. A megkötős, egyszerű fazonúak 60-90 fokon moshatóak, így kijön belőlük bármilyen szennyeződés.

Csodásan igazítható az étterem vagy kávézó arculatához, szín-világához, ugyanis temérdek árnyalatból lehet válogatni. Nagyon kedveltek a fekete, bordó, sötétkék és fűzöld színek, de sokan kérnek piros, lazac vagy krémszínű kötényt.

Vállalatunknál a pincér kötény mellett konyhai, szakácsoknak és segédeknek való változat is található, ami nyakba akasztható és a mellkas résznél is fedik az öltözetet, nemcsak deréktól lefelé. Rendeljen többet, hogy árengedményt is kapjon!