Repülőjegy Angliába
Repülőjegy Angliába

Szerencsére nincsen nehéz dolga abban az esetben, ha repülőgéppel szeretne eljutni Angliába, hiszen erre több légitársaság esetében is lehetősége nyílik. Ha teheti, akkor válassza a diszkont. fapados cégeket, hiszen ezeknek az esetében sokkal alacsonyabb áron kapható repülőjegy Angliába.

Kezdjük először a WizzAir ajánlatainak a tanulmányozásával, hiszen több település esetében is lehet a légitársaságnál jegyet venni. Budapestről mennek közvetlen gépek Londonba (Luton), Liverpoolba, Birminghambe vagy Skócia esetében Glasgowba is.

Akkor sincs gond persze, ha Önnek inkább a Ryanairnél kellene repülőjegy Angliába, mert a légitársaság gépei mennek például Londonba (Stansted), Manchesterbe és Bristolba is. Az Easyjet sem zárható ki, ha a ködös szigetországba igyekszik, mert itt is van repülőjegy Angliába London (Gatwick) esetében.

Azt ajánljuk tehát, hogy tanulmányozza a lehetőségeket, és válassza ki azt a légitársaságot, amelyik a legelőnyösebb feltételeket kínálja Önnek a legalacsonyabb árakért cserébe!