Búvóhely

A Corvin negyed régóta népszerű azok körében, akik egy lakást szeretnének kibérelni néhány órára vagy egy egész éjszakára. Nyilvánvalóan Budapesten több helyen is elérhetőek az ilyen lakások és szerencsére megannyi kerületben is vannak szép, ízlésesen berendezett randihelyek. Azonban, akik luxuskörülményekre vágynak, azok csakis a Corvin Kuckó mellett döntenek.

Itt garantált az exkluzív, igényes találkahely a szerelmeseknek. Ezen a színvonalas búvóhelyen klimatizált helyiségek várják a fiatalokat és időseket egyaránt. Ebben minden megtalálható, ami az idilli pillanatokhoz elengedhetetlennek bizonyul. A nappali az ilyen randikuckóban nagyvonalúan elegáns és tágas, ezért teljesen megfelel arra, hogy itt lazuljanak a szerelmesek. Sőt, a konyhában elkészíthető és el is fogyasztható a finom ebéd vagy vacsora. A lakás kialakításakor nem maradhat ki az erkéllyel rendelkező hálószoba sem.

Ez friss ágyneművel, Wi-Fi és LCD TV-vel és többféle kábel TV csatornakínálattal rendelkezik, ezért a teljes relaxáció és pihenés több mint garantált. Nem szabad megfeledkezni a fürdőszobáról, ami bizony a romantikus percekre vágyó személyeknek nagyon fontos. Ebben a helyiségben tusfürdők és törölközők is találhatóak, hölgyeknek és uraknak egyaránt. Sokan, ahogy beérnek a lakásba, már egyből engedik meg a csapot a kádnál és alig várják, hogy kettesben egy kicsit megmártózzanak. Ez gondmentesen megoldható a tágas kádban, amelyikben két ember is nagyon kényelmesen elfér.

Az ilyen randihely már pár órától igénybe vehető, roppant jutányos áron. Ez csendes és békés környezetben található, valamint saját garázzsal rendelkezik. Ezáltal teljes mértékben be van biztosítva a valóban diszkrét, háborítatlan, nyugodt időtöltés. A kellemes hangulatú kuckóban mindenki pár órára vagy napra kicsit kizárhatja a külvilágot. Itt minden a kényeztetésről, intim pillanatokról és romantikázásról szól majd. Akik még többet szeretnének megtudni a lakásokról és a különféle szolgáltatásokról, látogassanak el bátran a www.buvohely.com oldalra! Itt nagyon gyorsan kiválasztható a kedvezményes árú, igazán modern lakás.