Fali konzol

A nagyszülők által használt televíziókat lehetetlenség lenne úgy használni, mint manapság. Például a falra szerelésük képtelenség, a súlyuk és a méretük miatt. Más a helyzet a modern világban, ahol már mindenre van megoldás. A fali konzol kizárólag vékonykijelzős készülékekre lett megtervezve.

Legyen szó Smart vagy LCD tévéről, szerencsére azokat könnyen rögzítheti a falon, ezáltal megnő a műsornézés színvonala. Felejtse el az asztalra vagy a polcra való elhelyezést! Spóroljon helyet és a fali konzol segítségével rögzítse az eszközt bárhol a falon! Ezek a termékek fémből készülnek és rendkívül tartósak, ezáltal biztosítják a stabilitást.

Csupán egy kis fúrást és csavarozást igényel, amire egyszerűen ráhelyezi a készüléket. Nem számít mekkora a TV, csakis az számít, hogy síkképernyős legyen. A fali konzol jellemzője, hogy csakis egy adott súlyt bír el. Önnek az a feladata, hogy megtalálja a készülékéhez megfelelő tartót. Ráadásul néhány darab forgatható és megdönthető, ezáltal bármilyen szögből láthatja a kedvenc műsorát.