Egyedi tervezésű szőnyeg
Egyedi tervezésű szőnyeg

Számos vásárlónk esett zavarba, amikor üzletünkben szembesült a termékpalettával. Annak ellenére, hogy már határozott elképzeléssel érkezett hozzánk, a szőnyeg kiválasztását illetően, mégis elbizonytalanodott, amikor élőben meglátta a gyönyörű darabokat.

Ilyenkor tanácsadással tudunk segíteni, hiszen a választandó darabok tág körét néhány darabra szűkíthetjük, pár kérdéssel. Hiszen a lakás stílusa is meghatározza a választandó szőnyeg stílusát, a bútorok és a fal színe is sok mindent eldönthet.

A legegyszerűbb dolgunk akkor van, ha egy új lakás berendezésében segítünk, hiszen itt tényleg minden most kerül kialakításra és csak a tulajdonos vagy tulajdonosok ízlése számít, nem kell semmi meglévőt figyelembe venni.

Ilyenkor lehet igazán szabadjára engedni a fantáziát. Természetesen a pénztárca minidig határt szab, de ezen belül még sok a lehetőség. Néhány ismert tervezőt is képviselünk. A nálunk vásárolható szőnyeg választéka, részben megtalálható üzletünkben, a ritkában keresett darabok pedig rendelésre érkeznek, ami némi türelmi időt igényelhet.