Budapest Salzburg buszjárat
Budapest Salzburg buszjárat

Itt az alkalom, hogy látogatást tegyen nyugati szomszédunknál és felfedezze annak látnivalóit vagy megismerje a sógorok népi hagyományait. Mindenesetre utazzon egyszerűen a saját maga és családja, ismerősei szórakoztatása érdekében!

Többek között, a Budapest Salzburg busz adhat Önnek erre megfelelő megoldást. Salzburg, Bécs árnyékában ugyan, de a magyarok által is nagy népszerűségnek örvendő ausztriai város, rengeteg kulturális attrakciójával és a települést övező gyönyörű tájjal egyetemben.

Szinte teljes mértékben, a hegyvidéki jellegéből adódóan, az egész ország dúskál a természeti szépségekben, amiket nem érdemes kihagyni. A Budapest Salzburg busz járatunkon utazva, Ön is részesült abban a rendkívüli természeti-társadalmi gazdagságban, amit a város és a környék lenyűgöző látványa adhat.

Ahhoz, hogy helyet, illetve helyeket biztosítson a kisbuszos járatunkon, az interneten történő egyszerű megrendelést is lehetővé tesszük. Itt az ideje helyet foglalni a Budapest Salzburg busz fedélzetén!