Szakmailag képzett csapatunk rendelkezik a nem kívánt tárgyak eltávolítására, megfelelő és biztonságos ártalmatlanítására alkalmas felszereléssel és képzettséggel. Ezzel megspórolja a kuka bérlésének megszervezését. Lomtalanító szolgáltatásunkat külön vagy a költöztetés részeként is igénybe veheti. Elszállíthatunk csak néhány felesleges tárgyat, de kiüríthetünk több helyiséget is.

Van olyan vállalkozása, amelyiknek szüksége van lomtalanításra, esetleg ismer olyan céget, ahol leépítésre készülnek? Tudunk egy-két dolgot, ha költözésről van szó és ez könnyen lefordítható a lomtalanításra is. Lomtalanító szolgáltatásunk ugyanolyan magas színvonalú, mint amit a költöztetési iparágban már megszoktak tőlünk az ügyfelek.

Mint mindig, itt is a biztonság a legfőbb prioritás. Az egész folyamatot gondosan kezeljük, hogy elkerüljük az otthonában keletkező károkat. Csapatunk megfelelően képzett szakemberekből áll, akik biztonságos munkavégzést garantálnak. A lomtalanító szolgáltatásunk során elszállítjuk a nem kívánt lomokat, a nagyméretű bútoroktól kezdve, a több kisebb darabig.