Reszkessetek betörők
Reszkessetek betörők

A szeretet ünnepén a legfontosabb dolog a meghitt családi légkör. Ilyenkor a közös filmezés is jobban esik, ráadásul számtalan karácsonyi hangulatú néznivalóval szolgálja ki a világot a filmipar. Az egyik, szinte már ünnepi hagyománnyá vált film, a jól ismert Reszkessetek betörők minden karácsonykor megunhatatlan szórakozást ígér.

A történet talpraesett és ravasz főhőse Kevin, az otthon felejtett gyermek kifejezetten élvezi az egyedüllétet, ám nem tervezett pihenését betörők zavarják meg, akik nem számítottak arra, hogy piszkos tervüket egy rafinált kisfiú nehezíti meg és teszi lehetetlenné.

A Reszkessetek betörők olyannyira sikeres lett, hogy két folytatása is született. Mindegyikük megtalálható DVD változatban, ami már könnyedén beszerezhető üzletekből vagy webáruházak oldalairól.

A család apraja-nagyja összegyűlhet egy közös kikapcsolódásra, mert ez a vidám film, a Reszkessetek betörők bemutatja, hogy a tél és az ünnep közepén, hogyan bánik el egy életrevaló kisfiú a gonosz bűnözőkkel, mindezt szórakoztató módon.