A Gree Comfort X klímaberendezések ideális választásnak bizonyulnak azoknak, akik keresik az energiahatékony és környezetbarát megoldást az otthonuk hűtésére és fűtésére egyaránt. A készülék inverteres technológiája garantálja az energiafogyasztás minimalizálását. A Gree klíma wifi készülékek A++ energiaosztályba tartoznak. A fűtési funkció akár -20 °C-ig is működik, így a téli hónapokban sem kell aggódnunk a hideg miatt.

A wifi vezérlésnek köszönhetően, távolról is könnyedén szabályozhatjuk a készüléket, az időzítőjét beállíthatjuk. Akár 8 °C temperálás funkcióval is rendelkezik. Ez a beállítás csak akkor kezdi el fűteni a helyiséget, amikor a hőmérséklet valamilyen okból 8 °C alá csökken. A Gree klíma wifi klímaberendezések környezettudatos megoldást kínálnak, amelynek ODP értéke 0.

Ez garantálja, hogy az ózonréteget károsító anyagokat nem tartalmaz. R32 hűtőközegnek köszönhetően, a Gree klíma wifi vezérlése révén biztosak lehetünk abban, hogy az otthonunk kényelmes lesz minden szempontból, valamint az egészséges környezet biztosítására ugyanúgy sor kerül.