A kényelem megteremtése otthon még sohasem volt annyira egyszerű és költséghatékony, mint manapság. Erre a legjobb példaként a Honeywell Evohome szett említhető meg. Ez a rendszer túlmutat az eddigi fűtés vezérlési lehetőségeken. Már nem kell egyetlen zónaként kezelni az egész ingatlant, ugyanis elérhető, hogy akár minden helyiségben eltérő hőmérséklet uralkodjon.

A Honeywell ATP921WIFI Evohome alapcsomag révén egyszerre 12 fűt/hűt zóna vezérlésére is lehetőség nyílik, miközben a háztartási meleg víznek az előállítása szintén elvégezhető. A Honeywell Evohome szett révén, nagyban lecsökkenthetőek a rezsi költségek. Mindig ott lesz meleg, ahol arra éppen szükség van, miközben a többi lakrészben minimálisra szorítható a melegítés.

A vezérelhetőség tekintetében, a távoli alkalmazás elérése döntő jelentőséggel bír. Telefonról elindítható vagy kikapcsolható a fűtés, ezzel teljes kontrolt gyakorolva a rendszer felett. Megtérülés tekintetében, a Honeywell Evohome szett jóformán páratlan lehetőségeket kínál. Tartsuk kezünkben az irányítást és teremtsünk meg a maximális otthoni kényelmünket!