Polisztirol vágó

Manapság egyre több pályázat indul különböző energetikai fejlesztések célzattal. Ezek kapcsán lehetőség van az épületet hőszigetelését is javítani a megfelelő anyagokkal.

Az építőiparban jól ismert a polisztirol, mint hőszigetelő. Ezek különbözős vastagságú és tömörségű táblák, amelyeket igény szerint a megrendelő választhat ki. A polisztirol vágó egy speciális kés, ami a csempevágóhoz hasonlóan, igény szerint méretre szabja az adott lapokat. A hungarocell, nikecell vagy hablemezként is ismert szigetelő anyag rendkívül jól szigeteli a falakat, így nyáron nem melegszik fel az épület, télen pedig nem hűl ki olyan gyorsan. A polisztirol vágó precízen és egyenesen, törésektől és zúzódásoktól mentesen képes elvágni a 10 cm vastag lapokat is.

A kőművesek némi rutinnal nagyon szaporán képesek, akár egy-két nap alatt egy teljes házat körbe szigetelni. A gyártó a felfogatáshoz is biztosítanak megfelelő eszközöket és szerszámokat. A speciális tiplik egyszerűen és hatékonyan rögzítik a lapokat a falhoz. A polisztirol vágó megvásárolható a barkacsland.hu webáruházból.