Rovarháló felszerelése

A nálunk vásárolt termékekkel magas színvonalon tudja megvalósítani a rovarok elleni védelmet. Létrehoztunk egy rovarháló felszerelési útmutatót is, aminek a segítségével könnyedén fel tudja helyezni a nyílászárókra. Először is a szúnyogháló keretet kell összeállítani, majd a csomagban található csavarok segítségével rögzíteni kell a lefutókat.

Ezt a felső rolós szerkezetnél és az alsó összekötő profilnál is meg kell tenni. Ezután szintén a csavarok segítségével fel kell helyezni a szúnyoghálót az ajtóra, az ablakra, tetőablak esetén pedig a fal síkjára. Ebben a fázisban már kész a rovarháló, már csak a furatokat kell eltakarni a csomagban található kiegészítőkkel.

Ez alapján látható, hogy igen egyszerű a felhelyezés, csupán némi kézügyességre van szüksége hozzá. Az általunk kínált termékek kivétel nélkül magas minőségűek, amelyek biztosítják a tökéletes végeredményt. Tehát, ha egy szép és praktikus rovarhálóra van szüksége, akkor bátran keressen fel minket! A rendelését akár a weboldalunkon keresztül is leadhatja.