A koronavírus számtalan olyan teendőt eredményezett, amelyeket akarva, akaratlanul kénytelenek vagyunk időnként megtenni. Ilyen például a PCR teszt elvégzése, hiszen enélkül nem utazhatunk bárhová, nem vehetünk részt családi, baráti eseményeken, de sokszor még a kulturális programokon sem. Nyíregyháza területén, mint az ország sok más településén, elvégeztethető az analízis, a mintavételi pontot sem nehéz megtalálni. Az elérhetőségéről könnyen tájékozódhat a margitlab.hu weboldalon. Ugyancsak ezen a portálon kérhet időpontot a PCR teszt elvégzésére.

A Margit Laboratórium keretein belül több mint 15% árkedvezményben van része mindenkinek, aki el akarja végeztetni a vizsgálatot. Jelenleg Magyarországon a legalacsonyabb ár itt található, tehát anyagi szempontból mindenképpen ide érdemes ellátogatni. Aki ismeri Nyíregyháza történelmi belvárosát, az nagyon könnyen odatalál a Széchenyi utca 15. számnál lévő Széchenyi irodaház melletti mintavételi ponthoz.

Tehát könnyen megoldható Nyíregyháza városában a PCR teszt, aminek az eredményét 24 óra leforgása alatt megkaphatjuk magyar és angol nyelven. Sürgős esetben 12 órán belül is hozzájuthatunk a leletekhez. A PCR teszt mellett ellenanyag-vizsgálatot is lehet végeztetni Nyíregyházán, amivel védettségi igazolvány is igényelhető, megfelelő eredmény esetén. Nem csupán az ország 7-ik legnagyobb városának lakói, vagyis a nyíregyháziak vehetik igénybe a Margit Laboratórium szolgáltatásait, hanem a környező településeken élők is.

A város egyszerűen megközelíthető az M3-as autópályáról, a 4-es, 36-os, 38-as és 41-es úton autóval, de vonattal és autóbusszal szintén könnyen el lehet ide jutni. Tehát a teszt elvégzésének nincs semmi akadálya, mindössze időpontot kell foglalni hozzá. Persze, sok más magán egészségügyi intézményben is el lehet végeztetni a PCR tesztet, viszont több pénzért. Senkinek nem mindegy, hogy mennyit fizet ezért a szolgáltatásért, főleg, ha az egész család kénytelen teszteltetni, mert akkor már komoly összegre rúg a fizetendő ár.