Munkaerő kölcsönzés egyszerűen
Munkaerő kölcsönzés egyszerűen

A munkaerő-kölcsönzés rendkívül optimális megoldás lehet a mai rohanó világban, hiszen a munkaadóknak nincs idejük interjúztatni a jelölteket, így azt inkább egy külső cégre bízik.

A Pannonwork is ilyen külsős munkát teljesít a megrendelő cégek számára, így a toborzási folyamattól kezdve, egészen a kiválasztásig, végigkíséri a jelentkező útját. Hitvallásunk, hogy a partnervállalatok számára a lehető legjobb alkalmazottakat találjuk meg, akik képességeik és egyéb kompetenciák alapján, maradéktalanul el tudják végezni a számukra ajánlott feladatkört.

Természetesen, mint minden helyzetben itt is csúszhat hiba a gépezetbe, így előfordulhat, hogy nem mindenkit éri meg véglegesen felvenni alkalmazottnak.

Ez persze nem azt jelenti, hogy az adott munkatárs alkalmatlan volna a munkára, csupán azt, hogy az aktuális munkakör nem vált be neki, így cégünk lehetőség szerint igyekszik mást találni. Alapvetően azonban elmondhatjuk, hogy vállalatunk sikeresen választja ki a jelölteket, mindez pedig köszönhető a többlépcsős toborzási folyamatnak.