Kihajtható telefon

Ha egy tetszőleges okostelefont kell megnevezni, akkor szinte biztos, hogy egy lapos iPhone vagy Samsung mobil jut az eszébe, amelyik egy gombbal rendelkezik és egy hatalmas kijelzővel. Pedig napjainkban a kihajtható telefon is lehet intelligens. Ilyen mobilt dobott a piacra nemrég az LG és úgy tűnik, sok más cég is megpróbálkozik ezzel.

Az összecsukható, kihajtható telefon azért is vált gyorsan sokak nagy kedvencévé, mert a régi időket eleveníti fel úgy, hogy közben temérdek modern funkcióval rendelkezik. A kialakítás természetesen igencsak furcsának tűnik 2017-ben, és Európában nem is nagyon van ellenfele az LG készülékének. Kínában és más keleti országban azért van konkurense a kütyünek, ahol a kihajtható telefon a reneszánszát éli.

Ott a vállalkozások régóta próbálkoznak ilyen mobil gyártásával, de eddig hivatalosan csak az LG modellje érkezett meg Magyarországra. A kihajtható telefon egyik kedvelt pozitívuma, hogy ennél végre nem kell foglalkozni a képernyő lezárásával és feloldásával. Alég, ha a tulajdonos csak lecsukja kelléket.