Alapfokú nyelvvizsga

Egy idegen nyelv megtanulását elkezdeni bármikor lehetséges. Kell hozzá sok szorgalom és egy jó nyelviskola. Az első szint mindig az alapfokú nyelvvizsga letétele, amit követhetnek a további szintek, a középfok és a felsőfok. A behappynyelviskola.hu olyan tantervvel dolgozik, amelyikkel gyorsan el lehet érni az alapfokot.

A munka menete itt úgy működik, hogy a tanulók először írnak egy szintfelmérőt, az iskola pedig ennek megfelelően állít össze nekik egyedi tanmenetet. Az alapfokú nyelvvizsga az A1 és A2 szintekre tagolódik. Az A1 a minimumszintet jelzi, hogy valaki képes egyszerű kapcsolat kialakítására, ha a beszélgető partner lassan és egyszerűen fogalmaz.

Az A2 szint már megfelel az alapszintnek, aminek során a beszélgető az egyszerű mondatok használatával be tudja mutatni családját, életkörülményeit, tanulmányait. Az alapfokú nyelvvizsga letétele elengedhetetlen a következő, B és C szintek elvégzéséhez. Amennyiben Ön is szeretne gyorsan és könnyen szert tenni egy nyelvdiplomára és valós tudásra, jelentkezzen nálunk!