After shave

A jó illat hozzátartozik a vonzó megjelenéshez. A hölgyeknél a minőségi parfümök, az uraknál pedig a parfüm vagy az after shave teszi fel a koronát egy jól megválasztott öltözékre. Sokaknál szinte hozzátartozik a kisugárzásukhoz egy-egy finom illat, hiszen az embert vonzóbbá teszi. Az arcszeszt persze nemcsak az illata miatt kedvelik a férfiak és a nők.

A borotválkozás során, az arcbőr felső rétege óhatatlanul kicsit megsérül. A bőrt ilyenkor fertőtleníteni kell olyan szerrel, ami nem irritálja, hanem ápolja és megnyugtatja. A jó minőségű after shave erre kitűnően alkalmas. A legjobbak az alkoholmentes típusok, az érzékeny bőrűek pedig kifejezetten „sensitive” fajtákat használjanak.

Az akciosillat.hu webáruházban mindenféle bőrtípusnak és ízlésnek megfelelő after shave kapható. A fantasztikus Malizia mellett, a nagyon népszerű Axe, Denim, Gillette és Old Spice márkák is megtalálhatóak, természetesen sok más arcszesz mellett. Legyen az Ön bőre is puha, illatos és makulátlan, egyetlen jó minőségű kozmetikai termékkel!