Próbálja ki Ön is a légfertőtlenítőt és kerülje el a kellemetlen tüneteket!

Bár a városok, a nagyobb települések számtalan előnnyel bírnak az általuk nyújtott lehetőségek miatt, mégis az tapasztalható, hogy amennyiben lehetséges, sokan töltik a szabadidejüket vidéki környezetben. Ennek egyik oka a tisztább levegő. A légszennyezettség komoly globális probléma, de saját otthonában megóvhatja magát és családját ettől a Novaerus légfertőtlenítővel. Próbálja ki Ön is!

Nem mindegy, hogy a csak az utcán lélegzi be az allergén anyagokkal teli, szennyezett levegőt vagy otthonában is. Elmondható ugyanis, hogy hazánk Kína után a második olyan ország, ahol a szívbetegség, hörghurut, tüdőrák vagy agyvérzés miatti elhalálozás okát a szennyezett levegőben látják. Ez elég nagy rizikófaktort jelent számunkra, tenni viszont annál többet, hogy tisztább levegőjű lakhelyet keresünk, nem igazán tudunk. Az otthonunkban való optimális körülmények biztosítása azonban már a mi feladatunk. Ha Ön is tenni szeretne ennek érdekében valamit, a Novaerus segít. Próbálja ki Ön is! Ez a légfertőtlenítő óránként 50 m3 levegőt képes megtisztítani, ami azt jelenti, hogy egy plazmamező segítségével elpusztítja a levegőben lévő kórokozókat, szerves anyagokat. Hatékonysága kutatásokkal igazolt, valamint az is, hogy magára az emberi szervezetre semmilyen kártékony hatást nem fejt ki. Miért tenné ki a családját a szennyezett levegő negatív hatásainak otthon is, ha ez a készülék megoldást jelenthet? Próbálja ki Ön is!

Ha egyelőre még nem akar a vásárlásba belemenni, viszont szívesen kipróbálná, az sem jelent gondot, ugyanis 2 hétre kibérelheti a Novaerus készüléket. Ez számos előnyt jelent, hiszen saját maga győződhet meg a hatékonyságáról, mivel az egész otthonában használhatja, tanácsokat kérhet a szakemberektől, ugyanakkor vásárlási kötelezettség nem terheli. Próbálja ki Ön is! Nem kell egyebet tennie, mint telefonon vagy e-mail-ben jeleznie a szándékát. Amennyiben elégedett a teljesítményével, meg is vásárolhatja majd a készüléket és ebben az esetben 1 havi bérleti díj levonásra kerül az árból. Próbálja ki Ön is!