A fénymásoló bérlés jobban megéri, mint a vásárlás

Ha kölcsönkérésről van szó, a legtöbb emberben negatív érzelmek kerülnek előtérbe. Gyakori hozzáállás, hogy csak a legutolsó lehetőségként szabad ezt az utat választani. Vannak azonban olyan esetek, amikor sokkal kifizetődőbb a kölcsönnek bizonyos formáit igénybe venni, mint beruházni egy saját termékre.

Ilyen például a fénymásoló bérlés is. Cégek, vállalkozások, irodák esetében nagyobb gépekre van szükség, amelyek az átlagosnál szélesebb körű feladatok ellátására képesek és jóval gyakrabban is veszik igénybe. Ezek az ipari méretű fénymásolók elég nagy összegbe kerülnek és a sűrű használat miatt javítani is többször kell őket. Ha magát a vételárat és a szervizelési költségeket összeadják, egy elég tetemes összeg jön ki, ami egy cég esetében is nagy kiadásnak számít.

A fénymásoló bérlés azért éri meg, mert egyrészt meg sem kell venni a gépet, másrészt a javítás költségeit sem kell állni. Az Office Store Bt. nemcsak azt vállalja, hogy minőségi fénymásolókat ad bérbe, hanem emellett a felmerülő problémák gyors megoldását is vállalja.