A vakolat bontásakor, faláttöréskor vagy épp betonvéséskor elengedhetetlennek bizonyul a profi szerszám mellé a megfelelő vésőszár. A szakemberek tudják csak igazán, hogy milyen különbség van egy gyenge termék és egy erős, tartós SDS vésőszár között. Ezért is döntenek a hozzáértők az utóbbi mellett. Egy ilyen produktummal a vésési feladatok nem fognak gondot okozni. A fent említett munkák szakszerű és gyors elvégzéséhez nyújt az SDS vésőszár kifogástalan segítséget. Legyen szó akár kisebb vagy épp nagyobb vésőgépről, az onlineszerszam.hu weboldalon nem csupán a jó bontókalapács és fúró található meg, hanem az ideális SDS vésőszár is.

Az egyedi edzési eljárás és az optimális vésőél kialakítás garantálja a hosszú élettartamot és a gyors munkavégzést. Az SDS vésőszár esetében ki kell térni arra, hogy ez már a nagyon modern RTec technológiára épül. Ennek köszönhetően adottak azok a reflexiós zónák, amelyek a visszaütési energiát ütési erővé alakítják át. Miért annyira fontos ez? Mert ennek köszönhetően a tartozék nagyobb lemunkálást biztosít a hagyományos vésőkhöz viszonyítva. Mi vásárolható meg még az Online Szerszám boltban?

Bő körfűrészlap felhozatal várja a klienseket

A laminált padlófajtát szinte lehetetlen elvágni, méretre szabni egy sima fűrésszel. Ezért is kell a flex és természetesen a hibátlan végeredményt nyújtó körfűrészlap. Melyik mellett kötelező dönteni akkor, amikor a laminált parketták elvágása, méretre szabása a cél? A szakértők nagy kedvence a Bosch Best for Laminate körfűrészlap.

A sajátos módon illesztett mikró szemcsés keményfém fogak már proteQtion-bevonattal rendelkeznek. Ennek köszönhetően a lap garantálja a laminált padlódeszka mindkét oldalán a különlegesen tiszta eredményt. A rezgéscsillapító speciális alakja gondoskodik a halkabb lapról és a precízebb vágásról. A körfűrészlap bemutatásakor nem maradhat ki a tény, hogy a termék gyártásakor csakis a legmagasabb minőségű acélt használják fel a gyártók. A körfűrészlap acélteste HRC 46 acélból készül, ami megadja a szükséges tartósságot és időtálló jelleget. A nagyfokú pontosság lapdeformálás nélkül adott.