Ma már minden háztartásban, vagy legalábbis a legtöbben van meleg víz. Ezt általában bojlerek segítségével oldják meg, amelyek a nap 24 órájában folyamatosan működnek, persze ha van áramszolgáltatás. A nagyvárosokban, de már a kisebb és eldugottabb falvakban is természetesnek, sőt, megszokottnak számít, olyannyira, hogyha valahol hiányzik, az a szokatlan.

Sőt, ma már ott tartunk, hogy ahol valami performánsabb készüléket szereltetnek be, mint például a Hajdú bojlerek, ezzel elérik, hogy a ház értéke megnövekedjen. Így, ha a lakás eladására kerül sor, akkor kicsivel többet elkérhetnek a vásárlóktól.

Azonban, ha a jövőben nem kívánja valaki eladni a házát, akkor is megéri a Hajdú bojlerek közül választania, hiszen ez a márka egyet jelent a minőséggel. Hosszú élettartamának köszönhetően sokáig kiszolgálja, ráadásul az esetleges meghibásodások is könnyen kiküszöbölhetőek, mivel vannak szerelők, akik kimondottan ezt a márkát részesítik előnyben, ugyanakkor hazai termék lévén, alkatrész is könnyen kapható hozzá.