Vannak többrészes vászonképek is
Vannak többrészes vászonképek is

Szeretnénk valamivel feldobni a lakásunk stílusát? Teljesen egyedivé akarjuk varázsolni a szobákat? Akkor érdemes lehet a vászonképek mellett dönteni. Ezek a kialakítások, nagyon sokféle formában megtalálhatóak az interneten. A katicamatrica.hu internetes oldalon kedvünkre tudunk válogatni közülük.

Nemcsak méretben, de formában és kialakításban is eltérőek lehetnek. Léteznek többrészes vászonképek, amelyek különböző elrendezésben, kimondottan egyediek tudnak lenni. Legyen az panoráma vagy akár egy csodálatos tájkép, csupán pár percet vesz igénybe a felhelyezése.

A teljesen környezetbarát, vízbázisú nyomtatási eljárásnak köszönhetően, az eredeti színeket még hosszú évek múlva is képesek megőrizni ezek a termékek, így nagyon ideálisak díszítőelemként. A konyhától egészen a hálószobáig, minden helyiségbe kaphatóak vászonképek. Csupán időt kell eleget szánni rá, hogy képesek legyünk alaposan átnézni a kínálatot. A tartós díszítőelemek hatalmas változatossága nagy valószínűséggel elnyeri majd tetszésünket.