Mélytengerből származó halolaj
Mélytengerből származó halolaj

Sokat hallani az omega halolajról és egyáltalán az olajok jótékony hatásáról. A megfelelő minőségű élelmiszerek hivatottak pótolni azokat a szervezetünk számára fontos anyagokat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy egészségesek maradjunk. Az omega 3 halolaj kapszula kedvező élettani hatásokkal bír.

A tápanyagokat gyakran táplálék kiegészítőkből kell pótolni, hiszen az intenzív termelés hatására ezen anyagok mennyisége lecsökkent az ilyen forrásból származó élelmiszerekben.

Nem elég az, hogy táplálék kiegészítőket szedjünk, az is fontos, hogy ezek hatóanyag-tartalma és felszívódása is megfelelő legyen. A norvég omega 3 halolaj kapszula a legminimálisabb oxidációs folyamatnak van kitéve, hiszen a halak kifogásától számított másfél órán belül az olaj már a kapszulába kerül, minden jelentősebb feldolgozás nélkül.

Mivel szervezetünk jobban felismeri a természetes anyagokat, mint a feldolgozottakat, így minél „eredetibb” állapotban jut hozzá, annál jobb. Webáruházunkból rendelt omega 3 halolaj kapszula a norvég, tiszta tengerben élő halakból származik, amelyek a mély tengerben élnek.