Az ex barátnő emléke
Az ex barátnő emléke

A kapcsolatok néha zátonyra futnak, az emberek szakítanak, sajnos gyakran sárdobálással kísérve. Akkor elhatározzák, hogy ezzel az emberrel soha többé az életben nem állnak szóba. Aztán, ahogy telik az idő, a férfinak gyakran az ex barátnő az eszébe.

Akkor olyasmi történik vele, amit nem gondolt volna, elkezd hiányozni neki az ex. Visszagondol a régi időkre, a nagy nevetésekre, a komoly beszélgetésekre és úgy érzi, hogy jó lenne újra találkozni vele, nem mint nővel, csak barátilag.

Felvetődik a kérdés, hogy lehet-e baráti kapcsolatot létesíteni az ex barátnővel, vagy abból előbb-utóbb erotika is lesz? Nem nagyon érdemes újrakezdeni a kapcsolatot, mert abból nem sok jó sülhet ki, hiszen ha már egyszer szakítottak, azt jelenti, hogy valami nagyon nem működött közöttük.

Igaz, hogy az emberek változnak, de nem valószínű, hogy ami évekkel azelőtt nem működött, az most fog. Ráadásul már ott van az új kapcsolat és kérdés, hogy az aktuális társ miként áll hozzá a párjának egy esetleges baráti viszonyához az ex barátnő társaságában.