A megbeszélések igen hasznosak tudnak lenni, viszont sajnálatos módon nem mindig ennyire szórakoztatóak. Nem is ez a céljuk az való igaz, viszont sokkal könnyebb a kollégák figyelmét is megtartani, ha jó hangulatban telik az értekezlet. Nem is gondolná az ember, de a mágnestábla is tud azért tenni, hogy ez megvalósuljon.

Pontosabban az ahhoz tartozó kiegészítők, amelyek a fenti linkre kattintva széles választékban érhetőek el. Csupán néhány ezresbe kerülő eszközről van szó, de a különböző minták, vidám színek és a vicces formák igencsak feldobják az unalmas fehér színt. A mágnestábla, más néven whiteboard relatíve olcsó, bármelyik iroda hasznos kelléke lehet. Többféle méretben és kialakításban is megvásárolható a mágnestábla, így mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt. A gyártó még egy elegáns alumíniumkerettel is ellátta, ami rendkívül stabilt tartást biztosít.

A termék online is megrendelhető, így csak pár kattintást és egy rendkívül gyorsan, egyszerűen kivitelezett online fizetést igényel.