Egy repülőút nem mindig olcsó mulatság, különösen akkor, ha nem egy last minute jeggyel a kezében lépné át a terminál küszöbét. Ráadásul a kocsival érkezőknek még a parkolással kapcsolatos teendőkkel is foglalkozniuk kell, nemcsak a csomagok leadásával és a becsekkolással.

Azonban leegyszerűsítve segíti a repülőúttal járó teendőket a F.A.P., legalábbis azt a részét, ami a parkolással és a transzferutazással kapcsolatosak. A reptéri parkolás Vecsés mellett történik, mintegy 300 férőhelyes területen. Ön már a cégünk honlapján le tudja foglalni a parkolóhelyet és meg tudja tekinteni a fapados árakat.

A vonzó árlista nem jelenti, hogy a reptéri parkolás Vecsés esetében gyengébb lenne, mint közvetlenül a terminál mellett. Minőségi szolgáltatásaink között ott szerepel az online helyfoglalás mellett a 24 órás, 8 kamerás térfigyelés, a rendszeres őrzés és ellenőrzés, az ingyenes transzferjárat biztosítása, az egyéni szerződéskötés lehetősége, valamint a zárt garázsok biztosítása az utánfutóknak, motoroknak, hajóknak.