Amikor ékszerekről van szó, a legtöbb embernek az ezüst és az arany felhasználásával készült példányok jutnak eszébe, de ezek eléggé drágák, azonban sok szép darab előállítható kristályokból is.

Kimondottan mutatós az a karkötő, ami szép ásványokból lett előállítva, ráadásul a kövek jótékony hatásait is élvezhetjük. Dekoratív modell alkotható meg például hegyikristály felhasználásával, ami természetes szépségével és fényességével kiválóan képes manipulálni az energiákat és a rezgéseket.

A kristály elősegíti a koncentrációt és egyike a legnagyobb spirituális értékű kristályoknak. Az asvanybolt.hu webáruház kínálatában számtalan egyéb ásványból előállított karkötő beszerzésére van lehetőségünk, mint a hematit, morgalit, jáspis, aventurin, rózsakvarc, mindezeket több méretben és többféle csiszolással.

Így mindenki felfedezheti a termékpalettán a számára ideális ékszert. Egy ásvány karkötő kifinomult ízlésre vall, diszkréten ékesíti a viselőjének csuklóját. Akár ajándékba is adható egy ilyen nagyszerű darab.