A járóka hamar megtanítja a csöppséget
A járóka hamar megtanítja a csöppséget

Nagy talány, hogy lehet egy örökmozgót biztonságban tudni. Egy lehetséges megoldást jelenthet a járóka is ideig-óráig, de hogy köthetne le egy kíváncsi felfedezőt? Persze már az is kincset ér, ha az anyuka nyugodtan elmehet a WC-re anélkül, hogy aggódnia kéne, mit fal be, mit húz magára a gyermek.

Van, ami egyszerűbb, hagyományos járóka, és van mindenféle kiegészítővel felszerelt, állítható magasságú, ringató, szúnyoghálós utazóágy. Megvan mindenfélének az előnye, hátránya, hogy ki-ki kedve szerint válogathasson azok alapján, hogy mennyit fog utazni a gyermek stb. Ha csak nagyszülőkhöz megy, akkor ott úgyis kialakítható az unokák birodalma, ahhoz nem kell világ körüli utazást is kiszolgáló felszerelést vásárolni.

De aki sokat szeretne menni a babával, annak szinte kötelező a legjobb utazóágy megvásárlása, amit össze tud kicsire is csukni, de bárhol 2 perc alatt kinyitható, és máris ott terem a kicsi megszokott világa. Helyén vannak a beépített rezgő, forgó játékok, a levehető pelenkázótálca, oldalsó zsebek, kinyitható játékkijárat stb.