Hivatalos fordítás ár

Rengeteg esetben előfordul, hogy egy munkahely valamilyen idegen nyelven kéri a diplomát, az önéletrajzot, az orvosi papírokat vagy a végzettséget igazoló okiratokat. A hivatalos fordítás ár teljesen ÁFA mentes, vagyis nem kell plusz adóval is számolnia. A tabula-forditoiroda.hu weboldalon is láthatja, hogy karakterenként 2 Forintot kérnek el a fordításért. Ha szeretne külföldre menni dolgozni, akkor mindenképpen keresse fel az irodát, hiszen az adott ország nyelvére kell minden iratot lefordítani.

Ezzel is nagyobb eséllyel indulhat a kiválasztott munkáért. Akár Ön is egyszerűen ki tudja számolni, hogy mennyit kell majd fizetnie. Ehhez az kell, hogy megszámolja a papíron szereplő karaktereket, majd szorozza be őket kettővel. Ha orvosi, jogi vagy műszaki dokumentumai is vannak, akkor viszont magasabb árral kell számolnia. Így ezeknél az iratoknál 2,20 és 2,40 Forint/karakter áron fogják a végösszeget kalkulálni.

A hivatalos fordítás ár pontos elszámolásához a weboldalon egyedi árajánlatot is igényelhet. Amennyiben sok irattal rendelkezik, amelyeket le kell fordíttatnia, mindenképpen vegye fel a kapcsolatot az iroda tapasztalt kollégáival! Az irodánál természetesen igényelhető német fordítás vagy bármilyen más nyelv, amire csak szüksége van. A Tabula fordítóiroda Budapest városában található, ahol segítenek leküzdeni a nehézségeket. Hiába tudja Ön kiválóan a német nyelvet, a fordítást csak hivatalos iroda végezheti el.

Ha Németországba vagy Ausztriába készül utazni, új munkát keresni, akkor kérdezze meg az adott munkahelytől, hogy milyen papírokra van szükségük! A Tabula iroda hivatalos fordítást vállal születési és házassági anyakönyvi kivonat, erkölcsi bizonyítvány, adóigazolás, illetőségigazolás, diploma, oklevél, iskolalátogatási igazolás és bizonyítvány esetén egyaránt. A német fordítás precízen és gyorsan történik a vállalkozásnál. Ha több nyelvű fordításra is szüksége van, akkor is bátran keresse fel az iroda kollégáit. Sőt! Akár még üzleti fordítást is vállalnak a szakemberek.