Ékszerkészítés

Nem mindenki kedveli a tucatárut és jóval többen vannak, akik az egyedi dolgokat részesítik előnyben. Így van ez az ékszerek terén is, így inkább az ékszerkészítés mellett határoznak, minthogy egy fontos eseményen valaki más is ugyanolyan darabot viseljen. Amennyiben Ön is hasonlóan gondolkozik, akkor most a megfelelő helyen jár, ugyanis a White & Black Jewellery ékszerüzletben munkálkodó ékszerész szakemberek a legmagasabb színvonalú egyedi darabok elkészítését maximális szakértelemmel végzik el.

Már az üzletben található kollekciók darabjai is egyedi tervezésű, kézzel elkészített ékszerekből tevődnek össze, de ha Önnek van egy különleges elképzelése az adott ékszert illetően, azt is kivitelezik. Viszont időben kell az ékszerkészítést jelezni, ugyanis a nemesfém modellek kézzel történő legyártásának ideje 5-6 hétbe is beletelik. Abból az anyagból készítik el, amiből Ön akarja, vagyis aranyból, ezüstből, platinából.

Mivel az ékszerészek háta mögött több mint 30 év szakmai tapasztalat van, az ékszerkészítés eredménye minden bizonnyal tökéletes lesz. Ehhez nem fér kétség. Az egyedi ékszerekbe azonban drágaköveket is szoktak helyezni. A legtöbben a gyémánt berakás mellett döntenek. Megismerheti, milyen a gyémánt árfolyam, ha belép az ékszerüzlet honlapjára, a whiteandblack.hu oldalra. Ennek alapján döntheti el, hogy az adott ékszerbe milyen méretű, színű gyémántot kíván tétetni.

Az ékszerüzlet állandó készletet tart foglalatlan gyémántokból, az 1 mm átmérőjűtől kezdve egészen az 1 karátos (6,5 mm) gyémántokig. Az, hogy milyen méretű különbségek lehetnek a kövek árai között, a weboldalról tudhatja meg. De erről mindenképpen érdemes tájékozódnia, mint ahogy a gyémánt árfolyam felől is, mielőtt eldöntené, hogy melyik drágakövet választja. A gyémántok árai közötti különbséget nemcsak azok mérete, hanem a minősége is befolyásolja. Szemmel láthatóan is jelentős különbség lehet 2 gyémánt között. Mindezt Ön is látni fogja, ha ellátogat a budapesti ékszerüzletbe, ahol a gyémánt árfolyamról is érdeklődhet.