Használt ultrahang készülékek önnek
Használt ultrahang készülékek önnek

Az Unicorp Biotech Kft. innovatív gyógyszereket és orvostechnikai eszközöket forgalmaz Magyarországon. A cég használt ultrahang készülékek eladásával is foglalkozik, amelyeket főleg Nyugat-európai országokból szállít hazánkba.

Ezekben az országokban az orvosi technológia fejlődése gyorsabb, az eszközöket 4-5 év használat után újabbakra cserélik, tehát még a használt gépek is kifogástalan műszaki állapotban vannak.

A Medical Store webáruházban az Unicorp Biotech Kft. által forgalmazott használt ultrahang készülékek széles választéka található meg. Ezeket a gépeket egy orvosból és műszaki szakemberekből álló csapat ellenőrzi, több minőségbiztosítási folyamaton mennek át, amit érintésvédelmi engedélyeztetés követ, a jogi szabályozásnak megfelelően.

A cég két hét ingyenes tesztelést és hat hónap garanciát is biztosít. A minőség mellett, a másik fontos tényező az ár. Használt ultrahang eszközt egy új készülék árának a töredékéért vásárolhat meg, de a vizsgálófejek is olcsóbban szerezhetőek be.