Elektromos fűtőpanel
Elektromos fűtőpanel

A fűtés mindenki otthonában nagy jelentőséggel bír. Sokan fűtenek földgázzal vagy szilárd tüzelőanyaggal, de kis területű lakásokra vagy kisebb, nem állandó fűtés alatt tartott helyiségekre bőségesen kielégítő lehet egy elektromos fűtőpanel is. Az elektromoskonvektorok.hu weboldalon főként falra szerelhető elektromos fűtőpaneleket forgalmaznak, amelyek a teljesítményüktől függően különféle nagyságú szobákat képesek melegen tartani.

Ebben a kategóriában még a legegyszerűbb berendezés is szinte észrevehetetlen hangerővel dolgozik, fokozatmentes termosztáttal és túlhőmérséklet elleni védelemmel rendelkezik, védett a fröccsenő víz ellen, többféle üzemmódon lehet használni, viszont alapjában véve egy alacsony hőmérsékletű hősugárzóról van szó.

Mindazonáltal ez az elektromos fűtőpanel is elegendő lehet a ritkán használt helyiségek hirtelen felfűtésére vagy egyes szobák fűtés-kiegészítésére. Az árban tekintélyesebb készüléknek a hatásfoka is magasabb. Ezenkívül egy drágább elektromos fűtőpanel az extra tulajdonságai mennyiségében is eltér.