205/60r16-os téli gumi
205/60r16-os téli gumi

A biztonságos közlekedés egyik legjelentősebb tényezője, hogy milyen gumiabroncsot használunk a gépjárműn. A gumivasar.hu weboldalon minden méretben találhatunk téli és nyári gumikat, többször pedig akciósan is hozzá lehet jutni egyes termékekhez.

Jelenleg, 45 százalékos árengedmény van a 205/60r16 96H XL.Royal Black Royal Snow téli gumi modellre. Kihagyhatatlan lehetőség lehet azok számára, akik már le szeretnék cserélni a régebben használt, valószínűleg már eléggé elkoptatott téli gumiabroncsokat.

A mérete 205/60r16, tehát csak azok számára elérhető ez a remek ajánlat, akinek megfelelőek ezek a paraméterek. Az internetes áruházban nem csupán abroncsokat, hanem keréktárcsákat és dísztárcsákat is lehet vásárolni.

A jelenlegi akciók között szerepel az is, hogy abban az esetben, ha valaki 4 db gumit vásárol egyszerre, akkor térítésmentes lesz a házhozszállítás. Ez természetesen az imént említett 205/60r16 méretű kiváló minőségű, téli gumiabroncsra is érvényes. Ne habozzon, hanem csapjon le erre a remek ajánlatra minél hamarabb!