A holt-tengeri iszap a szépségápolás világában elsőrangú alapanyagnak számít. Egy exkluzív minőséget képviselő arcpakolás valóságos újjászületés a bőrnek, az AHAVA termékek pedig összetételükben a gondoskodás legmagasabb fokát biztosítják. Általuk az érzékeny bőr is feltöltődik, az értékes anyagokat pedig sokáig képes a mélyebb rétegekben eltárolni.

Ebből eredően, az AHAVA arcpakolás használata során nem tapasztalható meg az a sokak által jól ismert negatív jelenség, amikor egy kevésbé minőségi készítmény egy ideig a hidratáltság érzetét kelti, majd ismét hamar észlelhetővé válik a bőr szárazsága vagy éppen a mitesszerek megjelenése. Az érett bőr fokozott odafigyelést igényel, az arc ilyenkor könnyen elveszítheti feszes kontúrjait.

Adjuk meg számára az értékes tápanyagok legjavát és válasszunk természetes forrásokat felhasználó készítményeket. A holt-tengeri esszenciákat magába foglaló arcpakolás összetevői aktiválják a sejteket, javítják azok anyagcseréjét. A bőr ezáltal üde lesz és ragyogó, a hidratáltság érzése pedig állandósul.