Csavarmentes Salgo polc
Csavarmentes Salgó polc

Úgy döntött, hogy jobban ki akarja használni a raktárában rendelkezésre álló teret? Akkor meg kell fontolnia a csavarmentes Salgó polc beszereltetését. Nézze meg a kínálatot a salgopolc.org weboldalon, mert így kerülhet képbe arra vonatkozólag, hogy milyen lehetőségei vannak! A csavarmentes modellt más néven akasztósnak is nevezik.

A 2 oszlopot diagonális merevítők kötik össze. 33 milliméterenként vannak perforálva a fülek. A csavarmentes Salgó polcon tartóelemek is találhatóak. A beszerelése az Ön egyéni igényei figyelembe vételével történik.

A szakemberek kimennek a helyszínre és megtekintik, hogy mit lehet kihozni a rendelkezésre álló térből. A kivitelezés gyorsan és precízen történik, ezért hamarosan már az újjávarázsolt raktárában tárolhatja az árukészletét.

A csavarmentes Salgó polcra vonatkozóan díjmentesen kérhető árajánlat a fente említett honlapon. Lehetőség nyílik a szerelési útmutató megtekintésére is. Erre főleg akkor van szükség, ha Ön úgy dönt, hogy inkább egyedül rakja össze a polcot.