fém polc
Fém polc

Manapság rengetegféle polcrendszer és állvány közül válogathatunk, ha valamit szeretnénk rendszerezetten tárolni. Ugyanakkor, ha jelentősebb súllyal bíró termékekről, tárgyakról van szó, akkor csak a fém polc jöhet szóba, mert egy idő után minden más megoldás megsínylené a nagy terhet.

Ha a fém polc plusz megerősítéssel is rendelkezik, akkor szinte nincs olyasmi, amit ne bírna ki, így üzemekben, óriási raktárakban is nyugodtan alkalmazható, csak előre meg kell tervezni és utána kell számolni, hogy mi és miként kerülhet rá.

Szerencsére a forgalmazók ebben is a segítségünkre sietnek, így csak vázolnunk kell, hogy mire lenne használva a fém polc és ők pontosan megmondják, hogy milyen formában, kivitelezésben érdemes gondolkodni.

Fém polc rengetegféle verzióban kapható például a www.raktech.hu oldalon, ahol egyedi kérések teljesítését is vállalják, így érdemes itt szétnézni. Már a leírásokból sok hasznos információt gyűjthetünk, de ha felvesszük a kapcsolatot a cég munkatársaival, akkor még az olyan kérdésinkre is választ kaphatunk a fém polc kapcsán, amelyekre sehol máshol nem.