Aki komolyan fontolóra veszi a hajbeültetést és elkezd keresgélni az interneten, hamar észreveheti, hogy rengeteg információt talál, amelyek sokszor ellentmondásosak. Bármilyen hair transplant clinic oldalára látogatva egyből az a kérdés fogadja az embert, hogy a hajbeültetést hajszálanként vagy épp graftonként érdemes megoldani? Aki nem ért hozzá, az persze nem tudja, hogy akkor a kettő közül melyik a jóval előnyösebb választás.

Ezért is van az, hogy a potenciális klienseket, pácienseket, érdeklődőket nagyon megzavarják a kapott információk. Egy hair transplant clinic látogatóját nem csupán az érdekli, hogy akkor milyen módszer mellett döntenek a szakorvosok, hanem az ár is. A hajszálanként vagy épp graftonként megtörtént műtét között árilag is vannak különbségek.

Ahhoz, hogy el lehessen dönteni ezt, kétfelől kell megközelítenünk a kérdést, mivel a műtét sikeressége és díja két különböző dolog. Egy profi hair transplant clinic nyilván a páciens igényeit helyezi az első helyre úgy, hogy a legjobb módszert próbálja biztosítani az adott helyzetben. A hair transplant clinic azt nézi, ami jó a páciensek.