Ablakcsere panellakásban rövid idő alatt
Ablakcsere panellakásban rövid idő alatt

A lakásfelújítás során minden apró részletre figyelni kell, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki a rendelkezésre álló keretből.

Az ablakcsere panellakásban ugyanolyan fontos, mint a családi házak esetén, ugyanis az elavult ablakok már nem képesek ellátni tökéletesen a funkcióikat, vagyis nem szigetelnek rendesen és a betörők ellen sem védenek kellőképpen. Bár ez utóbbi veszély csak a földszinti panellakások esetében áll fent többnyire, de azért az emeleti lakásokban is hasznos lehet az ablakcsere.

Kevesebbet kell fűtésre költeni télen és a kinti zajtól is védve leszünk. Az ablakcsere panellakásban akár egyetlen nap alatt is elvégezhető. Ez persze függ a lakás paramétereitől is, valamint az előkészületi, illetve az utómunkálatok szükségességétől is.

Ugyanis egyes cégek nemcsak az ablakok értékesítésével foglalkoznak, hanem azok beépítésével is. Ilyenkor a felméréstől kezdve a beépítésen át, egészen a helyreállító munkálatok elvégzéséig, bármit rájuk lehet bízni. Az ablakcsere panellakásban ilyenkor sem tart tovább néhány napnál.