Egyre nagyobb a kereslet a minőségi ablakok iránt, viszont nagyon sok terméket is találatunk az üzletekben, azonban nem mindegyiket érdemes megvenni, mert silány minőségű. Mivel a tetőtéri ablak beépítése elég komoly feladat, így azt legtöbbször hozzáértő szerelők végzik, ők azonban nem nézik, hogy az adott nyílászáró minőségi vagy sem.

Természetesen ez nem is az ő dolguk, hiszen a termékeket mi vettük, ők csak a szerelési munkálatokat végzik. A tetőtéri ablak beépítése több óráig is tarthat, attól függően, hogy hányan végzik a munkát és milyen felszereléssel rendelkeznek. Természetesen a profi szakemberek olyan eszközökkel és szerszámokkal dolgoznak, amelyek nagyban megkönnyítik a műveleteket.

Sokan azért nem dolgoztatnak profikkal, mert sokba kerül a munkadíj, azonban a legtöbbször a végeredmény minden pénzt megér. Amennyiben a tetőtéri ablak beépítése megfelelően zajlott e, azzal szinte biztosan nem lesz probléma jó pár évig. Érdemes elgondolkozni azon, hogy mi éri meg jobban, olcsó, de rossz munka, vagy kicsivel drágább, de minőségi.